Certificering

Briljant schoonmakers streeft jaarlijks naar 0 ongevallen, een ziekteverzuim lager dan 4% en een bedrijfsgroei van 5- 10% en een toenemend personeelsbestand.

Mede door goede acquisitie, een levend veiligheidsbeleid, regelmatig werkoverleg en sociale aandacht tijdens ziekte en bijzonderheden lukt het ons al enkele jaren. Naast bovengenoemde inspanningen houden wij ons aan de Cao schoonmaak en glazenwassersbranche RAS en werken wij volgens de Nederlandse wet en regelgeving. Wij zijn tevens NEN-4400 en VCA gecertificeerd en lid van SIEV. Hieruit blijkt dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen met oog voor het milieu. Eventueel kunt u onze zelfverklaring code verantwoordelijk marktgedrag downloaden.

 

Veilig werken

Veilig werken staat bij ons uiteraard op de eerste plaats, d.m.v. heldere instructies en te werken volgens de VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemersbedrijven) normen, proberen we daardoor preventief alle schades aan mens, machines of milieu te voorkomen. Onze medewerkers zijn het gewend om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen zoals bijvoorbeeld een helm, overal, veiligheidsschoenen of adembescherming. Ook het afbakenen van de werkzaamheden en het inlichten van derden op de werkvloer, wordt in overeenstemming met u als opdrachtgever besproken. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de door u gestelde veiligheids- en arbeidsvoorwaarden.

VCA certificaat
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd.
Keurmerk Nederland SIEV
Juist die zaken waarin schoonmaakbedrijven zich onderscheiden worden binnen dit keurmerk benadrukt en getoetst.
SNA verklaring van registratie
Ondernemingen die het SNA-keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen in het SNA-schema (o.a. de eisen in NEN 4400 norm). Ze worden periodiek gecontroleerd en alleen opgenomen als zij voldoen aan de gestelde eisen.